Po co chodzić na dyskoteki?

4 odpowiedzi - 709 oglądnięcia Feed-icon
Podstawowym atutem jest na pewno taniec i dobra zabawa :)
Ale jak to jest, gdy się człowiek temu przyjrzy? Ja często słyszę, że chłopaki chodzą, żeby poznać fajne d...dziewczyny. Albo inaczej - zabawić się z nimi.
Są dziewczyny, które im dostarczą takich rozrywek.
A jeśli nie ma się ochoty na tego typu zabawy - jak wybrnąć z głupiej sytuacji, gdy chłopak jest namolny i naprawdę żadne argumenty do niego nie trafiają?
Mi się wydaje, że każdy chłopak ma w swoim życiu okres, w którym chce się bawić, i od takich zainteresowań nie można go odciągać na siłę, bo później będzie czuł, że nie korzystał z życia i na stare lata będzie szalał. Ja osobiście lubię od czasu do czasu wyskoczyć ze znajomymi gdzieś potańczyć, i zapomnieć o problemach :)
Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałaś, bo ja w swoim poście mówiłam o tym, że chłopcy szukają przygód na jedną chwilę.
[A potem narzekają, że nie ma fajnych dziewczyn, z którymi można by pogadać, pobawić się i po prostu żyć ;)]
No taka jest właśnie rzeczywistość . Ale znam wiele osób, które poznały się na dyskotece i są już stosunkowo długo ze sobą, więc zdarzają się wyjątki wśród mężczyzn