Gry internetowe

4 odpowiedzi - 385 oglądnięcia Feed-icon
Od wakacji gram w Zielone Imperium, strasznie mi się podoba to, że trzeba obrać jakąś strategię, by zmaksymalizować zyski, dobrze zagospodarować pieniądze i powierzchnię działki. Sadzi się rośliny: warzywa, owoce, kwiaty. Przychodzą klienci z zamówieniami na różne produkty.
Polecam, ciekawa sprawa :)
Przez internet lubię grać. Moją ulubioną stroną jest www.kurnik.pl Są tam różne gry począwszy od karcianych, przez planszowe, a na kalamburach kończąc. Często jak się nudzę wieczorami w domu, to dzwonie do znajomych z uczelni i zasiadamy przy jednym stole i gramy w ... chińczyka :) Niby banalna gra, ale zawsze jest śmiesznie, takie teksty padają że nie mogę się czasami opamiętać :P
Ja kiedyś codziennie grałam w kurniku ;) Zależało mi na punktacji w makao, dlatego miałam wypracowanych kilka strategii - np. gra na 3 minuty 3 partie. Tu liczył się przede refleks :) Lubię też kalambury, tysiąc, netopol - w tą grę ostatnio grałam i powiem, że nigdy mi się nie znudzi. Gram w nią w wersji tradycyjnej (na podłodze :D) i w wirtualnym świecie.

Bardzo dobra rozrywka, każdy znajdzie tam grę dla siebie, a wybór jest spory. Oby tylko serwery nie były przeciążone to można grać.
Ja na kurniku siedziałam daaawno temu :D Ale teraz znalazłam to http://www.shmooze.pl/ :) Jak mam sporo czasu i się zasiedzę to nawet ponad 2 godziny miną...wciągnęło mnie :D