Mam talent

5 odpowiedzi - 483 oglądnięcia Feed-icon
Jak oceniacie ten program, poziom jaki reprezentują uczestnicy?

Mi najbardziej podobają się cantingi ;) Ludzie są tak pomysłowi i tak zabawni, że nie można tego czasem porównać z kabaretem czy komedią :D Za to gdy program dobiega końca, półfinał - finał to ludzi oglądam z pasją, podziwem i szacunkiem.
Dokładnie mam tak jak Ty. Castingi wymiatają po prostu. Teraz najbardziej podobał mi się pan z lalkami, które wykonały świetną rolę, zwłaszcza głowy jury jako świnek ;)Gościu jest sobą i ewidentnie widać, że bardzo lubi to co robi. Chociaż Pan, który wygrał, też świetnie grał na akordeonie. Miał taką niezywkłą magię w oczach, której tylko możemy mu pozazdrościć
Podpiszę się pod Twoim zdaniem :) Kony - chłopak z lalkami - był rewelacyjny! Widać, że to co robi robi z pasją. Ale zwycięzca "nie gra jak człowiek utalentowany, gra jak opętany" ;) To, co się z nim dzieje gdy gra jest nie do opisania. Cieszę się, że wygrał, choć faworytem nr 1 dla mnie nie był. Podobali mi się faceci, których talent jest 'nieokreślony' - naśladowali dźwięki, tańczyli. Nie pamiętam jak się nazywali.
Kruk i blacha. Oni też dali popis. Nie wiem czy oglądałaś ich na eliminacjach, ale dali niezły popis, a zwłaszcza potem jak się jury wypowiadało. Pani Foremiak zaczęła się " dotykać po piersiach i udawać, że przekręca sobie sutki " . Wtedy jeden z tych chłopaków, naśladował to dźwiękiem. Super umiejętności :)
W półfinale też mieli fajny występ , tu jest linka, bo nie wiem czy oglądałaś ---> http://www.milanos.pl/film-ak.php?cat=63&id=70871
Oczywiście, że oglądałam - miło było obejrzeć sobie to jeszcze raz :) Zachwyca mnie to, co robią i to jak robią ;) Przy tym, jak się prezentują po prostu błyszczą. Jak stają potem nieruchomo na scenie to tracą "skrzydła" czyli stają się tacy zwykli. Szkoda, że nawet do pierwszej trójki finałowej nie przeszli...
Podziwiam za to, że musieli włożyć w to kupę pracy - ale efekt jest niezwykły :)