Najlepszy zakup?

7 odpowiedzi - 557 oglądnięcia Feed-icon
Jaką rzecz, którą udało wam się kupić - ciuch, buty czy cokolwiek innego uważacie za najlepszy zakup?
Piszcie oczywiście dlaczego akurat to ;-)
Za najlepsze zakupy uważam te kupione na wyprzedażach. Dlatego też wiele rzeczy udało mi się kupić po atrakcyjnych cenach. Ale za najlepszy zakup uważam buty, które zostały przecenione z 300 na 100 zł. Zaoszczędziłam jakieś 200 zł ;)
Ale gdzie ci tyle obniżyli? Właśnie ze względu na takie obniżki uważam, że nie warto kupować na rynkach itp. Przecież podczas wyprzedaży ciuchy i buty można kupić w cenach niższych niż na rynkach, a różnice w jakości są znaczące.
Ostatnio mam szczęście do super cen:) Parę dni temu kupiłam letnią kurteczkę przecenioną z 200zł za 50! Polowałam też na przeceny w perfumeriach, ale w moim mieście niestety na nie nie trafiłam. Zaczęłam szperać w Internecie i znalazłam moje ulubione "Delicious Night" w sklepie perfumytaniej.pl w dużo niższej cenie niż np w Douglasie. Wczoraj paczka do mnie dotarła - zapach piękny:) i co najważniejsze oryginalny. Już nie boję się robić zakupów w sieci i chyba zacznę zamawiać więcej rzeczy;) A Wy szukacie jakiś okazji w Internecie?
Moim najlepszym zakupem był zakup perfum w sklepie wolnocłowym na lotnisku, gdy wracałam z wycieczki, z Egiptu. Udało mi się zaoszczędzić prawie połowę.
Moim zdaniem i tu zgodze się z przedmówczynią nie ma sensu często kupować rzeczy na rynkach lepiej pozbierać sobie pieniądze i raz na jakiś czas jak są wyprzedaże jechać nawet do większego miasta na wyprzedaże, moża naprawdę dużo zaoszczędzić
Pragniesz doświadczyć czegoś nowego ? Poznać piękne kobiety, interesujących mężczyzn ? Chcesz zarobić spore pieniądze bez wielkiego wysiłku ?

Sprawić, aby Twoje życie obrało inny azymut ? Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/104