Kinowe nowości

5 odpowiedzi - 616 oglądnięcia Feed-icon
Recenzje z gazet swoją drogą, a opinie widzów swoją. Dobrze poczytać co ludzie myślą o filmie zanim wydamy kilkanaście złotych na bilet, żeby potem nie żałować.

Ze swojej strony mogę teraz polecić film "Narzeczony mimo woli". Standardowa, przewidywalna komedia romantyczna, ale jednak ma coś w sobie. Bardzo zabawna i romantyczna w granicach rozsądku :)
Do kin wszedł ostatnio film "2012". Słyszałam różne opinie na jego temat , gdyż jedni mówią , że jest super i nic by nie zmienili. Z drugiej strony słyszę głosy, że film powstał "dla pieniędzy" i jest wszystko w nim przesadzone począwszy od efektów specjalnych. Czy ktoś z forumowiczów był może na tym filmie w kinie i chciałby się podzielić swoimi spostrzeżeniami? Byłabym wdzięczna :)
ktoś widzial widzial nowy film z michalem Cainem? zobaczcie http://www.youtube.com/watch?v=SWKrtERCXqM ... rewelacyjny film!
Film jest o gosciu ktory sie msci za smierc swego przyjaciela na osiedlowych blokersach w UK :D
oczywiscie glowna rola to aktor to stary poczciwy Cain, i pokazal sie tam jak zwykle bez zarzutu.
Świetny i dosc dramatyczny film
Oglądał już ktoś Trzech Muszkieterów 3D?
ja oglądałem nie opłaca się isć ;/