Jaki uprawiacie sport?

20 odpowiedzi - 1745 oglądnięcia Feed-icon
Moje zainteresowania pokrywają się z większością jakie zostały tu już podane. W lecie to zdecydowanie jazda na rowerze, długie spacery, rolki. W zimie to łyżwy. Rok temu pierwszy raz założyłam narty. Czuje, że to nie dla mnie , bo jeszcze nie potrafię nad nimi panować, ale może tego roku coś się zmieni, bo znowu planuje wyjazd w góry. Z takich całorocznych zajęć, to bilard i kręgle jak najbardziej, a jeszcze dodam, co jeszcze na forum nie padło, że lubię w rzutki grać :)
Bardzo lubię pływać - aż mi wstyd, bo chyba Izulka powiedziała, że ma na basen 40km. A ja chyba 5km i mi się nie chce jechać. Z drugiej strony mogliby nie przesadzać z ceną, bo 40 minut za 5zł to przegięcie :D

Nie wiem jakim cudem, ale ze 2 lata temu zaczynałam każdy swój dzień od fitnessu. Włączałam DVD i co tylko leciało - ja jak lustro. Straszną mi to frajdę sprawiało. Teraz ciężko by mi było znów wrócić do tamtego nawyku, a powiem że wiele dobrego z niego przyszło.
Ups, też chyba muszę się wziąść za siebie i znowu zacząć chodzić na basen, chociaż wydaje mi się , że teraz jest zimno i będzie zimniejsza woda . Takie moje zboczenie intelektualne, albo dobra wymówka :P
Ja też szukałam wymówki dlaczego nie chodzę na pływalnię. Prawda jest taka, że wymyślić alibi to się da, ale przełamać swoje lenistwo już mniej.

Ale woda zimniejsza może być tylko o 2-3 stopnie ;)
To już stanowczo za dużo chyba , jak na tą porę roku. Pójdę na basen, potem wyjdę, zawieje mnie i grypa murowana :P
a ja chodzę na gimnastyke w wodzie . Uważam że jest to idealny sposób na zrzucenie zbędnych kilogramów i ujędrnienie swojego ciała, sama chodzę już do takiej szkółki na zajęcia drugi miesiąc i to na prawdę działa. Więcej informacji znajdziecie na stronie www.aqua-aerobik.eu.
Ja gram w siatkę, ale najbardziej lubię jeżdzić na desce.
Narty, siłownia
Ja intereduje sie Siatkówką trenuje w Zielonogórskim UKS. Ćwiczyłam jeszcze Ju-jitsu i troche siągnieć mam miedzy innymi Mistrza Polski; D.
Piłka nożna (nic nowego w tym kraju), snowboard, karting (ostatnio coraz modniejszy sport)