Jak dbacie o zęby?

21 odpowiedzi - 1381 oglądnięcia Feed-icon
Nawet na to nie liczę ;-) Trzeba mieć rozsądne podejście do takich spraw. Poprawa musi nastąpić, ale za jakiś czas. Wiadomo.
A... i jeszcze dobrym rozwiązaniem jest pasta Ajona - służy ona radzeniu sobie z problemami dziąseł.
Nie znam takiej. Skąd wiesz, że to działa? Nie słyszałem nigdzie reklam, a nazwa jakaś anonimowa. Czemu nie piszesz o tych bardziej znanych pastach?
Rzeczywiscie pasta jakos malo znana; tu jest strona dystrybutora ajona.pl
Malo znana, nie znaczy ze zla; np. pasta elmex obecnie jest uznawana za jedna z najlepszych, chociaz byla slabo promowana w mediach; glownie docierano bezposrednio do dentystow i dzieki polecaniu po cichu zdobyli rynek.
Elmex to raczej nazwa dosyć dobrze znana. Oni się reklamują w telewizji co rusz i chyba głównie dzięki temu marka jest kojarzona. andy4andy dzięki za link, poczytam sobie o Ajonie. Ciekaw jestem jej możliwości.
No tak, teraz elmex to nazwa dobrze znana :) ale zanim byly reklamy w tv na rynku byli dlugi czas i powoli zdobywali rynek docierajac najpierw do dentystow, ktorzy to polecali paste swoim pacjentom.
No cóż... chyba ją kupię. Ale ona dostępna jest bez żadnej recepty we wszystkich sklepach?
Na pewno bez recepty, ale czy we wszystkich sklepach? Tego to już nie wiem... Raczej tylko w aptekach.
Ok to w takim razie śmigam do apteki. Liczę, że pomogą.
Śmiało korzystaj, bardzo jestem ciekawa jak to wpłynie na ciebie ;-)