ewa09
49 wiadomości 09-07-16 |
Ja bardzo lubię długometrażowe filmy animowane. Lubię też jakieś filmy ale bardziej takie dla dzieci, np. Harry Potter. Nie przepadam za większością filmów jakie sie teraz pokazuje w kinach, bo uważam, że są mało wartościowe i dość wulgarne. Dlatego jak już planuję iść do kina to na jakąś bajkę ;)
|
|

domizzz
100 wiadomości 09-07-16 |
Wszystko jedno, byle zabawne. Bo uważam, że skoro za coś płacę to chcę się dobrze bawić, a nie zastanawiać co autor miał na myśli i jaki wydźwięk filozoficzny miał ten film. Lubię ambitne kino, ale jednak w domowym zaciszu. Jeśli kino to komedie :)
|
|

izulka
111 wiadomości 09-07-17 |
Bardzo lubię chodzić do kina. Kiedyś nie miałam takiej możliwości, ponieważ pochodzę z malej miejscowości, gdzie o kinie mogłam tylko pomarzyć. Teraz na szczęście jestem na studiach w mieście, więc na taką rozrywkę mogę sobie pozwolić. Lubię chodzić na komedie i te romantyczne i te śmieszne ;) Przepadam za chodzeniem do kina z grupką znajomych, ponieważ wtedy mogę z nimi komentować film.
|
|

radek89
94 wiadomości 09-07-17 |
Kino to jest to, najczęściej odwiedzam Krewetkę w Gdańsku. Miejsce urokliwe :D bo fajnie mi się kojarzy ;p A co do filmów to wszystko co jest dobrą produkcją i nadaje się na tzw skonsumowanie. Nie interesują mnie nudne i mało wartościowe filmy. Jak już coś mnie zainteresuje to wsiadam w auto i jadę.
|
|

Anetka8991
3 wiadomości 09-08-23 |
Na komedie ale nie pogardze innymi gatunkami,jeśli maja interesująca fabułe.Jednak szczególna uwage przykuł film pod tytułem "Kochaj i tańcz".Uważam,że jak na pierwszy film o tańcu Abył bardzo dobry i wcale nie gorszy od "Dirty Dance".A co do Harry Pottera też go lubie ale jednak wole książke...Choć ostatnia część filmu była zabawna...
|
|

Magicp
100 wiadomości 09-11-22 |
Odnośnie filmu "Kochaj i tańcz" to osobiście mi również się podobał. Muzyka była przyjemna i wpadała w ucho. Oprócz komedii i jakiś "spokojnych " filmów, to zdecydowanie lubię chodzić do kina na filmy przygodowe, katastroficzne i filmy akcji. Ostatnio byłam na "Oszukać przeznaczenie 4" . Skusiłam się na ten film, gdyż myślałam, że to będzie strzał w dziesiątkę. Mimo, iż film był w 3D, to jak dla mnie miał za mało efektów specjalnych. Było kilka "dobrych", ale to chyba jeszcze nie to. Teraz czekam na jakieś nowe premiery , które mam nadzieję mnie zaskoczą
|
|

xsite
7 wiadomości 10-02-18 |
ja do kina raczej wybieram sie na jakies komedie.... ostatnio wychaczylem w kinie nowy film Machulskiego www.kolysankafilm.pl
....znakomita komedia ! o wampirach dzialajacych na jednej ze wsi na mazurach... hahaha jak se przypomne sceny to dalje mi smiac sie chce :D
|
|

analena
6 wiadomości 10-02-20 |
ja obejrzalam kolysanke przedwczoraj, sala nie byla wypelniona do ooporu, ale chyba tylko dlatego ze byla godzina 13:00 hie...
mimo wszystko byla niezla brecha na sali... jeden moment mi tak utkwil, ze jak se przypomnne do dalej smiac mi sie chce:D
|
|

xsite
7 wiadomości 10-02-21 |
po koncowce mozna sadzic ze bedzie druga czesc, nie ukrywam ze mam taka nadzieje.
bardzo podobal mi sie ten film, sie usmialem do lez hehe
|
|

johny_walker
3 wiadomości 10-10-11 |
uwielbiam chodzić na komedie ;D a czasem na horrory ;D
|
|