Jacy mężczyźni Wam się nie podobają?

16 odpowiedzi - 1760 oglądnięcia Feed-icon
Rzeczywiście taki typ jak wyżej też u mnie odpada, no i nienawidzę jak chłopak się spóźnia. Ja jestem zazwyczaj punktualna i tego samego wymagam od innych, ale Ty Olu pisałaś , że jesteś niepunktualna. Pytanie więc do Ciebie - czy chłopak który się spóźnia tak jak Ty, miałby u Ciebie szanse ?
Wtedy przychodzilibyśmy na dobrą godzinę ;)
Mój chłopak spóźnia się bardzo rzadko, a jeśli mu się już zdarza to mnie to denerwuje. Wiem doskonale, że błędy które sami popełniamy najbardziej nas wkurzają :)
Hmm może postanowienie na adwent - punktualność? Przyda mi się taka "szkoła" na całe życie. Bo mając zajęcia na tej samej ulicy, na której mieszkam też umiem się spóźnić. Nie cierpię tego u siebie.
To czas na zmianę droga koleżanko :)
Nawet nie wiesz jak mi trudno to zmienić. Łatwiej było pogodzić się z niedoskonałościami (kompleksy) niż zmienić tą wadę. Co do kompleksów to nie ubolewam nad sobą, znam swoje mocne i słabe strony w wyglądzie. A kiedyś było kiepsko. Potrzebowałam sporo czasu.

Hmm więc może to też uda mi się zmienić. Na pewno nie w dzień, nie w dwa.
W każdym razie dzięki za sugestię :)
Sugestia tylko ze względu na to, iż nie lubię spóźnialskich osób :)
:D
da się to rozpoznać po wcześniejszych postach :) Ale zawsze to kolejna osoba chce, żeby coś w sobie ULEPSZYĆ ;)
Na razie muszę sobie wyperswadować z głowy, że jestem spóźnialska :D