Praca

13 odpowiedzi - 1228 oglądnięcia Feed-icon
W swoim czasie wchodziłam na każdą stronę, jaką podsunęło mi google po wpisaniu "zarabianie" - wiele z nich odrzuciłam, ale z niektórych korzystam do dziś. Świadczenie komuś drobnych przysług to zawsze coś ;)
Z drugiej jednak strony nie wszystko trzeba robić dla pieniędzy. Od niedawna działam w Avon-ie - nie ma szalonych zarobków i czasem trzeba się nieźle nachodzić za ludźmi, odpowiadać na sms-y itp. Ale zbieram doświadczenie, bo człowiek uczy się całe życie :) A i jeszcze tworzę własną stronę internetową, która może przynieść mi wiele dobrego :)
Ja jeszcze nie podjęłam w życiu prawdziwej pracy, ale czasami sobie coś tam dorabiam i zbieram powoli pieniążki na jakiś start w życiu. W przyszłości chciałabym pracować w sądzie, ale nie wiadomo jak się los potoczy. Jeśli nie sąd, to coś równie ambitnego, co przyniesie mi dostateczne zarobki do utrzymania rodziny . Zbyt wysokich wymagań chyba nie mam :)
Ja pracuje jako korepetytor-fajna praca, rozwijająca, dzieciaki fajne i cała kasa dla mnie:)