ewa09
49 wiadomości 09-07-16 |
Jakie są Wasze marzenia? Co chcielibyście bardzo zrobić w swoim życiu? Ja z takich bardziej przyziemnych marzeń to bym chciała oczywiście założyć rodzinę z ukochanym mężczyzną i być z nim szczęśliwa jak najdłużej. Poza tym chciałabym przeprowadzić się i mieszkać gdzieś wśród natury bardziej, a nie tak jak teraz - w bardzo zatłoczonym mieście. Gdzieś gdzie jest więcej przyrody, mało ludzi, spokój i cisza. A tak z tych mniej przyziemnych marzeń to bym chciała być wolna jak ptak, nie mieć żadnych problemów, o nic się nie martwić, być sama sobie panem, żeby nikt nie mówił mi co mam robić. Nie być zależna od nikogo ani od niczego.
|
|

izulka
111 wiadomości 09-07-17 |
Moim marzeniem jest wyjazd do Egiptu. Mało tego chciałabym tam wyjechać z moim chłopakiem, którego obecnie nie posiadam... Marzę o opalaniu się, o bieganiu po złotym, gorącym piasku, romantycznej kolacji na plaży... Chciałabym wrócić do domu i wyglądać jak czekoladka ;)
|
|

izulka
111 wiadomości 09-07-17 |
Bardzo lubię siedzieć na słońcu nad rzeką i pływać sobie w niej. Rzekę mam niedaleko domu, więc jestem tam częstym gościem. Ja ogólnie mam ciemną karnację, więc opalać się zbytnio nie muszę. Zazwyczaj wystarczy jak kilka razy wyjdę na dwór w krótkich spodenkach i bluzce na ramiączka.
|
|

domizzz
100 wiadomości 09-07-17 |
Mam jedno zasadnicze i podstawowe marzenie - być w życiu szczęśliwą. Mało tego - zamierzam je spełnić. Właściwie można powiedzieć, ze to nie marzenie a założenie, cel, który chcę wypełnić. A jak to szczęście będzie wyglądać... nie ważne. Zaraz na drugim miejscu jest mieć wokół siebie przyjaciół, bo mogę być singlem (w zasadzie to jestem singlem od 19 lat...) i to mi nie przeszkadza, ale nie mogłabym funkcjonować bez przyjaciół :)
|
|

domizzz
100 wiadomości 09-07-18 |
Z czego to wywnioskowałaś? Jestem bardzo szczęśliwa i zamierzam w takim stanie pozostawać permanentnie przez całe życie. Bez względu na wszystko, może nie 'po trupach do celu' ale coś w tym stylu. Jestem egoistką, to fakt, ale to taki raczej zdrowy egoizm, którego niestety niektórym brakuje. Bez odrobiny egoizmu i uporu w dążeniu do celu nie można być szczęśliwym. A moje pojęcie szczęścia nie łączy się z niczym szczególnym, nie mam jego wyobrażenia. Dlatego nie mam marzeń w stylu: domek z ogródkiem, rodzinka, wielka firma czy cokolwiek innego. Nie ważne co to będzie, ważne, żeby mnie uszczęśliwiało.
|
|

izulka
111 wiadomości 09-07-18 |
Zdjęcie jest dosyć stare, ale fajne i dlatego je wrzuciłam. Ogólnie jestem brunetką, jednak ostatnio eksperymentuje z farbami. Przez pewien czas miałam blond pasemka. Jednak znudziły mi się, bo miałam bardzo widoczne odrosty i kupiłam sobie szampon koloryzujący. Wtedy miałam fioletowy kolor na włosach. Kilka dni później ufarbowałam je sobie na brąz. Teraz kupiłam kolejną farbę i mój kolor to- rubinowa czerń ;) Wiem, że fajnie mam :D Wszyscy myślą, że chodzę na solarium, a ja tylko raz w życiu na nim byłam i to bardzo dawno temu.
|
|

radek89
94 wiadomości 09-07-19 |
Na samym początku życzę wam spełnienia wszystkich waszych marzeń. O moich marzeniach nie będę tutaj nic pisał, niech pozostaną tajemnicą skrywającą się na dnie oceanu zwanego sercem. Przynajmniej o tych skrytych ;) te na dzień dzisiejszy to na pewno znalezienie pracy i to by móc studiować. Tak by przyszłość pomogła mi realizować te skryte marzenia ;)
|
|

vena
11 wiadomości 09-11-15 |
W niedługim czasie będę próbowała dostać się na moje wymarzone studia. Będzie to Akademia Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie. Mam nadzieję, że mi się powiedzie. To jest obecnie moje największe marzenie. Może ktoś z Was już tam startował i może mi coś podpowiedzieć?:)
|
|

Magicp
100 wiadomości 09-11-29 |
A moim marzeniem jest to żeby nauczyć się jeździć super na nartach. Raz próbowałam i mam niemiłe wspomnienia. narty mi się rozjeżdżały , nie potrafiłam nad nimi zapanować. Uwielbiam oglądać np na Discovery Channel programy, w których możemy podziwiać narciarzy i snowboardzistów, którzy zjeżdżają z najwyższych szczytów, często dla innych niedostępnych. Podczas każdej takiej zjazdy odczuwają oni nieziemską adrenalinę i super przygodę, dlatego chciałabym kiedyś zjeżdżać tak jak oni, ale wiem , że nie będzie mi to nigdy dane ...
|
|

Ola
100 wiadomości 09-11-30 |
Z takich drobniejszych marzeń to chciałabym umieć grać na fortepianie. Choć nawet nie wiem czy mój słuch byłby na tyle wrażliwy, żeby umieć zagrać każdą piosenkę - a to już według mnie rewelacja!
Chciałabym być bogata, żeby na nic mi w życiu nie brakowało. I jeszcze zostawało.
Chciałabym mieć szczęśliwą rodzinę, bo to dla mnie bardzo istotne.
I żeby zdrówko było ;) Banalne może, ale niezwykle istotne.
|
|