Czy palicie papierosy?

15 odpowiedzi - 1375 oglądnięcia Feed-icon
Moi rodzice palą, z czego jestem bardzo niezadowolona. Mieszkanie jest niewielkie więc zawsze czuję jak ktoś sobie pozwoli na poddanie się uzależnieniu ;) Wtedy robi mi się niedobrze i muszę otworzyć chociaż jedno okno dla przewietrzenia.
Pewnie gdybym paliła to wcale bym nie czuła "smrodu" tylko neutralny zapach.

Przypomniało mi się, że palacze mają słabszy zmysł smaku i węchu. Ja bym się z tym zgodziła w 100% bo ja zawsze wyczuję jak coś jest nie tak w potrawie, a np. mama już nie. I zaczyna się sprzeczka, że coś mi nie pasuje :D
Niestety tak, ale nienawidzę tego ;/ Wiem, że to śmiesznie brzmi, ale nie potrafię jakoś się uwolnić. I dodatkowo jeszcze moje zęby przez te fajki wyglądają kiepsko. Nigdy nie rozpoczynajcie palenia!
nie po co?
Każdy o tym wie że palenie papierosów skraca życie! Każdy jeden papieros!!! To coraz bliżej do śmierci! związane są z tym różne choroby! naprawdę nie warto palić!
Wspomniałem o śmierci-tak przy okazji tu można poczyatać http://postlinknews.com/349news.php o śmierci! a dokładnie o tym jak wyliczyć datę i to bardzo precyzyjną. Strona opisuje metodę, i na czym ona polego! Zapraszam!
palę i jestemz tego dumna :)