Jak się ubieracie?

18 odpowiedzi - 542 oglądnięcia Feed-icon
Przeważnie jeansy i jakiś t-shirt, ale kumpela wysłała mi link, żeby pokazać jakieś nowości: http://magazynpepper.pl/ (str.26) :) Teraz chce mnie wyciągnąć na zakupy i chyba się skuszę, bo kilka rzeczy mi się naprawdę spodobało :)
Uwielbiam sie ubierać, a zwłaszcza w swojej wielkiej garderobie. Zazwyczaj ubieram się luzacko: czarne szorty, biała bluzka z napisami, lub jensy. Dodaję do tego mnóstwo biżuteri i maluję paznokcie na czarno. W tym roku, zaś obowiazuje styl marynarski.
Gratuluje Sebertowi nadążania za modą. Na topie jest też ubieranie się bardzo jaskrawie i kolorowo.
Ja staram się ubierać przede wszystkim elegancko i gustownie ;-) Buciki Prima Moda, do tego coś fajnego z H&M. Czasami kupuję również w najbardziej znanych sieciówkach, chociaż staram się to ograniczać, bo przecież jakość to już nie ta...
Popieram markowe obuwie oraz ubrania ;-) Nie tylko chodzi o napis co o jakość ;-) Jakość ponad wszystko ;-)
Nie rozumie do końca osób, które zamiast raz wydać konkretnie te 200-300 złotych, wolą kupować buty za 50 złotych, które się szybko psują. Ile czasu trzeba stracić na szukanie tego. Kupuję raz na rok, czasami nawet na dwa lata buty Prima Modu, ewentualnie do tego jakieś obuwie sportowe od Nike i jest git.
Ja też tego nie rozumiem, ale ludzie są przecież bardzo różni. Każdy ma inne priorytety i nie ma się co dziwić. Dla jednych liczy się niska cena, a dla innych wysoka jakość. Wszystko rozbiega się o kasę...
Racja - decyduje kasa. Ja staram się tych pieniędzy odłożyć na tyle, by zawsze mieć na najważniejsze okresy zakupowe. Na wyprzedażach kupię przecież o wiele więcej rzeczy za taką samą kasę.